1. | | Blanda ihop mjöl, jäst och salt i en skål. |
|
2. | | Häll i olja och vatten, arbeta ihop till en mjuk deg. |
|
3. | | Lägg den på ett lätt mjölat underlag, knåda till den känns mjuk och elastisk. |
|
4. | | Lägg degen i en ren oljad skål. Täck med plastfilm och låt jäsa i ca en timme. |
|
5. | | Sätt ugnen på 225 grader. |
|
6. | | Smörj en bakplåt. |
|
7. | | Dela degen i lika många delar som receptet är avsett för och rulla dem till runda eller ovala bullar. Lägg dem på bakplåten. |
|
8. | | Blanda olja och vitlök, ringla blandningen över bullarna. |
|
9. | | Lägg på mozarellan, krydda med peppar. |
|
10. | | Grädda i tolv minuter eller tills de är gyllenbruna. |
|
11. | | Strö över persilja och servera. |