|
Snudd på tiopoängare. Använd den till att marinera kyckling eller fläsk, eller helt enkelt som en kall sås.
|
|
|
Recept av
|
|
|
Kategori
|
|
|
Tillagningstid
|
20 minuter
|
|
Källa
|
Tidningen Buffé
|
|
|
|
|
|
|
portioner
|
|
|
|
| 4 st vitlöksklyftor |
| 4 st salladslökar |
| 1 st spansk peppar |
| 1 matsked ingefära, färsk och riven |
| 4 matskedar farinsocker |
| 0.5 deciliter soja |
| 2 matskedar thailändsk fisksås |
| 2 matskedar sesamolja |
|
|
|
|
|
|
1. | | Finhacka vitlök och salladslökar. Ta bort kärnorna ur chilifrukten och finhacka. |
|
2. | | Blanda alla ingredienser. |
|
|
|
|