| 1. | | Vispa grädden till önskad konsistens. |
|
| 2. | | Smält chokladen i ett vattenbad. |
|
| 3. | | Vispa i en äggula i taget. |
|
| 4. | | Rör ner chokladsmeten i vispgrädden. |
|
| 5. | | Portionera i skålar och låt stå minst en timme i kylen. |
|
| 6. | | Smörj ett bakplåtspapper med olja. |
|
| 7. | | Finhacka apelsinskalet. |
|
| 8. | | Smält sockret försiktigt i en katrull, rör om konstant med en träslev. |
|
| 9. | | Rör ned apelsinskal och mandel. |
|
| 10. | | Häll omedelbart blandningen på bakplåtspappret. |
|
| 11. | | Låt stelna i ca 30 minuter och hacka sedan till små bitar. |
|
| 12. | | Garnera moussen med mandlelhacket och servera. |